Hi, ik ben Inge de Kruijf

Het willen zorgen voor mensen om mij heen, dat zit in mij. Als nuchtere meid uit Leeuwarden geloof ik dat je alles kunt bereiken als je er 100% voor gaat. Stoppen bij de eerste de beste drempel, daar doe ik niet aan. 

Onrechtvaardigheid wil ik het liefst de wereld uit hebben
En daarom startte ik in 2020 mijn eigen onderneming. Met de titel ‘Meester in de rechten’ op zak, het ondernemerschap in de genen en mijn doorzettingsvermogen; wil ik anderen helpen.

Toen ik startende ondernemer was, voelde het alsof ik alles zelfstandig moest doen. Daardoor weet ik hoe fijn het is om iemand naast je te hebben staan, waar je je sterk door voelt.

Ik gun het jou om met vertrouwen in je onderneming te staan. Samen zorgen we ervoor dat je met focus en plezier blijft ondernemen. Weg met die onzekerheid, stress of financiële spanning.

Omdat de emotionele impact van een conflict soms groter is,

..bouw ik met jou aan een vertrouwensband met open- en eerlijkheid. Zodat je niet meer ‘s nachts wakker ligt en onrust voelt. Ik doe er alles aan om jou die rust terug te geven en je tegelijkertijd weet wat je kunt verwachten.

Met mijn zorgzame karakter en inlevingsvermogen luister ik naar je en denk ik mee in jouw behoeften. Je durft je open te stellen en voelt dat ik je begrijp. Pas dan halen we er alles uit wat erin zit.

 Als jurist neem ik je mee in de spelregels van je bedrijf en schakel ik snel. Met een begrijpelijke uitleg begrijp je wat er gebeurt.