Over mij

Ik ben Inge de Kruijf, het gezicht achter De Kruijf Rechtshulp.

Op mijn 19e stond ik voor het eerst in de rechtbank. Hoewel het om een simpele verkeersboete ging, was ik tot in de puntjes voorbereid. Overdreven? Ja, maar het lukte. De boete werd kwijtgescholden! Vanaf dat moment is mijn passie voor het recht begonnen.

Van jongs af aan ga ik in debat. Ik wilde ‘het waarom’ weten achter beslissingen en regels en kan absoluut niet tegen onrecht. Een vervelende eigenschap voor mijn omgeving? Wellicht, maar een goede eigenschap voor een jurist! Het is dan ook niet verrassend dat ik uiteindelijk rechten ben gaan studeren. En het was ook niet verassend dat ik na mijn studie direct De Kruijf Rechtshulp ben gestart. Ik kom namelijk uit een echt ondernemersgezin. De vraag was dan ook niet zozeer óf ik voor mezelf ging beginnen, maar wanneer.

Ik leg de wetten en regels uit in begrijpelijke taal. Geen juridisch vakjargon, gewoon helder! En samen zorgen voor het juridisch fundament voor jouw bedrijf, dat is mijn doel. Met een gerust hart ondernemen! Dat wil toch iedereen? 

Neem contact op

De Kruijf Rechtshulp biedt juridisch advies door heel Nederland. Heb je een juridische vraag of wilt u meer over De Kruijf Rechtshulp weten? Neem dan vrijblijvend contact op! Laat een bericht achter via het contactformulier, mail naar dekruijfrechtshulp@outlook.com of neem direct telefonisch contact op via 0654757440.