Met focus aan je bedrijf bouwen, terwijl juridisch alles klopt. Echt alles.

Advies op maat voor bedrijven en ondernemers die groeien

Heb altijd vertrouwen dat juridisch alles goed komt, zonder dat het jou tijd kost. En ervaar financiële zekerheid, omdat jij je eindelijk kan focussen op de groei van je bedrijf.

Wat klanten zeggen

Als wij haar een contract doorsturen is deze dezelfde dag al kritisch gecheckt, waardoor wij binnen ons bedrijf ook weer snel kunnen schakelen, bij Inge hebben wij het gevoel dat we altijd terecht kunnen. Dat maakt de samenwerking onwijs prettig. Wij kunnen niet meer zonder Inge. 

Buro Bagsy

Inge heeft mij ontzettend geholpen. Ze reageert snel, adequaat, denkt met je mee en is betrokken. Dankzij haar hulp is mijn kwestie opgelost en heeft ze een hoop stress weggenomen voor me. Inge, je bent een topper! Super bedankt! 

Sharon Damen

Inge is een warme, empathische en kundige juriste. Met haar expertise heeft ze mijn algemene voorwaarden, contracten en meer opgesteld. Ik ben zeer tevreden en ben ontzettend blij met je Inge! 

Anne van Ommen

0% zorgen, 100% vertrouwen en focus

Wat zou dat lekker zijn hè? Je nergens meer zorgen om hoeven maken, omdat je weet dat er iemand is die het voor je regelt. Klachten zijn voordat je het weet opgelost, omdat rechten en plichten kraakhelder zijn. Juridisch steekt alles goed in elkaar, waardoor je conflicten voorkomt of snel rechttrekt. Een logisch gevolg is dat je bouwt aan relaties met klanten. Dit geeft je financiële zekerheid, je richt je op de groei van je bedrijf en doet waar je goed in bent.

Zo voel je direct rust

Alles wat met de juridische kant van je bedrijf te maken heeft, leg je bij mij neer. Zie mij als je eigen bedrijfsjurist op afstand die ondanks dat altijd voor je klaar staat. Jouw bedrijf is mijn prioriteit, dus ik heb maar één doel: alle risico’s kennen en weghalen. Met mijn kennis, professionaliteit en creativiteit regel ik alles waar jij tegenop ziet:

Wil je mij naast je? 

Voel op elk moment zekerheid vanaf 50,-* per maand**

Kom er in een belletje achter of dit bij je past!

*Jouw behoefte is persoonlijk, daarom kijken we naar wat je nodig hebt

**Abonnement is voor één jaar, daarna maandelijks opzegbaar

In 3 stappen zorgeloos ondernemen met vertrouwen

Ben ik de jurist die jou rust geeft?

Om te bepalen of ik jouw bedrijfsjurist ben, leren we elkaar kennen. Daarnaast wil ik dat je mijn steun krijgt zoals je dat nodig hebt. Welke situaties of documenten komen veel voorbij? Heb je behoefte aan advies bij conflicten of aan iemand die contracten opstelt en checkt? We nemen alles door, zodat jij 0 zorgen overhoudt.

Een krabbel onder de afspraken

Wat hebben we ook alweer afgesproken? Dat lees je op elk moment terug in het document dat ik je opstuur. Welke onderdelen mag je maandelijks naar mij doorzetten en wat is er exclusief? Het geeft rust dat je weet waar je aan toe bent.

Wil je het liefst vandaag al starten?

Vanaf wanneer wil jij vertrouwen en zekerheid ervaren? Begin je liever volgende maand? Of vandaag al? Geef de datum door en er valt direct een last van je schouders. 

Vragen van andere ondernemers

De behoefte kan enorm verschillen. Sommige opdrachtgevers hebben alleen behoefte aan een maandelijkse samenwerking voor het opstellen van contracten. Anderen zoeken ook naar ondersteuning bij conflicten of de uitvoering van incassowerkzaamheden. Ben je benieuwd naar hoe ik jou kan helpen? Plan een afspraak in!

Natuurlijk. Merk je dat je behoefte verandert? Laten we erover praten, dan kijken we opnieuw naar hoe jij het fijn vindt.

Ik werk normaal gesproken online. Maar voor een kennismaking of specifieke werkzaamheden, kan ik altijd bij je langs komen. Als je hier behoefte aan hebt, laat het me weten in de kennismaking!

Inge, ik wil weten of je mij kan helpen!