Inge de Kruijf jurist

Juridisch Abonnement op maat

Zorgeloos focussen op je bedrijf

De focus is ver te zoeken

Overeenkomsten en arbeidscontracten opstellen; het hoort bij jouw werk. Toch leidt het je constant af van je focus op het grotere geheel. En daarnaast voel je onzekerheid omdat je niet weet of alles juridisch goed in elkaar steekt. Daar kom je op een harde manier achter als je in een conflict met een werknemer komt over een concurrentiebeding. Of als je een klacht krijgt over een levering van jouw producten.

Je voelt hoge spanning en stress

Je ziet opeens hoeveel risico je loopt en de stress vliegt omhoog. Door jouw gebrek aan kennis verlies je de zaak met de ex-werknemer en moet je een flinke schadevergoeding betalen. En omdat je niet weet wat jouw rechten en plichten zijn in klachtenprocedures, kost dit je jouw reputatie en bakken met geld. 

Doordat je je bezig moet houden met dit soort bijzaken, ben je onnodig veel tijd en energie kwijt. Door de emotionele en financiële spanning, verlies je langzaam het plezier en vertrouwen in het runnen van je bedrijf.

Je verlangt naar een gevoel van zekerheid en focus

Je nergens meer zorgen om hoeven te maken en altijd iemand achter de hand hebben die de problemen voor je oplost of advies geeft; daar kijk je naar uit. Dat je bedrijf juridisch sterk staat en dat conflicten voorkomen worden of snel worden opgelost. Dat je financiële zekerheid ervaart. Zodat je met focus en vertrouwen aan je bedrijf kunt bouwen.

De Kruijf Rechtshulp Inge

Een laagdrempelige oplossing die jou rust geeft

Een jurist die jouw bedrijf als prioriteit heeft en ervoor zorgt dat jij meer vertrouwen krijgt in het ondernemen; dat ben ik. Een bedrijfsjurist op afstand, die ondanks dat altijd voor je klaar staat. Met mijn kennis, professionaliteit en creativiteit neem ik alles waar jij tegenop ziet, uit handen.

Testimonials Kruijf Rechtshulp

Testimonials

Deze ondernemers hebben al zekerheid en focus

Inge is een enorm professionele, kritische en bovenal snelle juriste. Voor ons bedrijf werkt Inge op afstand en regelt zij vrijwel de gehele juridische kant van ons bedrijf. Van het opstellen en checken van contracten, juridisch advies en bijstand waar nodig. Als wij haar een contract doorsturen is deze dezelfde dag al kritisch gecheckt, waardoor wij binnen ons bedrijf ook weer snel kunnen schakelen, Bij Inge hebben wij het gevoel dat we altijd terecht kunnen. Dat maakt de samenwerking onwijs prettig. Wij kunnen niet meer zonder Inge.

Buro Bagsy
Social Agency

Vol (zelf)vertrouwen ondernemen

Voor een vast maandelijks* tarief vanaf 50,- krijg jij:

De voordelen voor jou:
een persoonlijke jurist die jouw bedrijf van binnen en buiten kent;
een vraagbaak die vooruit denkt in jouw voordeel;
altijd zekerheid en vertrouwen met mij als sterke basis

*Abonnement voor minimaal één jaar, daarna maandelijks opzegbaar

Jouw behoefte is persoonlijk

daarom gaan we kijken wat je nodig hebt en waar je naar verlangt. Om je een beeld te geven van de opties, laat ik je zien waarin ik jou kan ondersteunen: 

Overeenkomsten en contracten

Het checken en opstellen van bestaande contracten en documenten. Zoals bijvoorbeeld samenwerkings-, arbeids- en verwerkersovereenkomsten en overeenkomsten van opdracht. 

Algemene voorwaarden

Het checken en/of opstellen van algemene voorwaarden, privacyverklaring en websitedisclaimer. 

Incasso

De incassowerkzaamheden van begeleiding en advies tot het uitvoeren. 

Advies

Heb je specifieke vragen over een conflict of specifiek soort recht? Neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen of ik de juiste persoon voor je ben. 

In 3 stappen

zorgeloos ondernemen met vertrouwen

 

Kennismaken

Tijdens een kennismaking leer ik jouw bedrijf kennen en jij mij als jurist, want een klik is belangrijk voor mij. Daarna zorgen we ervoor dat jij ondersteunt wordt zoals je nodig hebt. Welke situaties of documenten zijn veelvoorkomend? Heb je behoefte aan advies bij geschillen of aan iemand die contracten opstelt of checkt?

l

Voorwaarden tekenen

In deze voorwaarden lees je makkelijk terug wat we hebben afgesproken. Zodat we allebei weten waar we aan toe zijn. Welke onderdelen mag je maandelijks naar mij doorzetten en wat is er exclusief?
N

Start afspreken

Vanaf deze datum ga jij vertrouwen en zekerheid ervaren, want er valt een last van je schouders. Begin je liever volgende maand? Of vandaag al?

Aanvragen

Vraag direct het juridisch abonnement op maat aan