Wil je je sterk voelen, meer durven en keihard groeien? Laat alles dichttimmeren, zodat je weet wat je mag doen in een conflict. En dit communiceert als een pro

Algemene voorwaarden, privacyverklaring en website disclaimer voor ondernemers

De ondernemersbundel

Je voelt je sterk, durft meer en daarom groei je keihard. Je weet dat alles juridisch dichtgetimmerd is en wat je mag doen in een conflict. Je durft grenzen aan te geven, staat voor wat je waard bent en communiceert dit als een pro met je klanten!

Wat klanten zeggen

Dit geeft me veel vertrouwen in mijn onderneming, omdat ik nu duidelijk mijn grenzen kan aangeven en volop kan genieten van het ondernemerschap.

Studio Fieke Wegdam

Ik heb meer vertrouwen, durf meer dingen te doen. Gewoon omdat ik weet wat mijn rechten en plichten zijn. Maar ik weet nu ook duidelijk waar ik voor sta, wat ik kan en hoe mijn kwaliteit juridisch vaststaat. 

Praktijk BYjesse

Inge is super toegankelijk en legt alles in normale, begrijpbare taal uit. Voor mij heeft ze de algemene voorwaarden, privacy- en cookieverklaring gemaakt. Super fijn, want nu kan ik zorgeloos ondernemen en doen wat ik het allerleukste vind!

Dream Horsemanship

Door deze zekerheid groei je op alle vlakken

Alleen door een paar juridische documenten? Ja! Je staat sterk en dat heeft invloed op alles. Je verandert als persoon en maakt grote stappen in je onderneming. Je zet de deuren naar groei wagenwijd open en trekt klanten aan die zich fijn voelen bij jouw zelfvertrouwen. Ze willen met je samenwerken, omdat de professionaliteit er aan alle kanten afspat. Het onverslaanbare gevoel dat jij van binnen voelt, straal je uit en werkt als een magneet. Dát is wat de Ondernemersbundel voor je doet.

Je durft, neemt risico’s en voelt je sterk

Gun jezelf dit gevoel en laat je algemene voorwaarden, privacy- en cookieverklaring en websitedisclaimer opstellen. Het resultaat geeft je zekerheid. 

Door jou eerst goed te leren kennen in een intakegesprek, weet ik welke risico’s er zijn in je onderneming. In ons gesprek ontdek je alle mogelijkheden die je hebt en zie je dat je mag ondernemen zoals jij dat fijn vindt. Wil je liever vooraf factureren? Werk je met een maximaal aantal feedbackrondes? Er rollen algemene voorwaarden die naadloos aansluiten bij je onderneming. Zodat je onderneemt op jouw voorwaarden en in elke situatie sterk in je schoenen staat.

En er is meer: omdat ik je alles in makkelijke taal uitleg, snap je ook precies wat het betekent. Zodat je je echt zeker voelt.

Onderneem met een zorgeloos gevoel voor 575,-

In 3 stappen naar ondernemen met zelfvertrouwen

De start van vertrouwen

Sit back and relax! Jij hoeft nergens over na te denken, dat doe ik voor je. Alle opties in je algemene voorwaarden deel ik met je, zodat je kan kiezen wat bij jou past. Elk klein detail neem ik mee en leg ik je in makkelijke taal uit. Heb je vragen of wensen? Vertel me alles!

De regels van je onderneming begrijpen

Samen nemen we de eerste versie grondig door. Zodat jij begrijpt wat de inhoud van deze documenten betekent. Heb je nog punten waar je over twijfelt en wil je dit aanpassen? Dat kan!

Een zorgeloos gevoel voor jou

Met deze documenten onderneem jij vanaf nu met vertrouwen en een zorgeloos gevoel. Verandert er binnen één jaar iets in je onderneming? Dan pas ik de algemene voorwaarden gratis voor je aan.

Vragen van andere ondernemers

Nee, daar kan ik heel kort over zijn. Maar ik vertel je ook waarom. Als je je voorwaarden gekopieerd hebt, weet ik zeker dat ze niet aansluiten bij jouw bedrijf. Met algemene voorwaarden bepaal je de regels van je eigen bedrijf, omdat je dan met zekerheid kan ondernemen. Daarom maak ik een splinternieuw document voor je, dat naadloos op je bedrijf aansluit! Het is een investering waar je altijd iets aan hebt. 

Ja, zeker! Als je aanbod verandert, en je past je algemene voorwaarden niet aan.. is de kans groot dat het niet meer klopt. Je bent dus niet meer juridisch dichtgetimmerd. Maar het kan om een kleine aanpassing gaan. Ben je benieuwd of je algemene voorwaarden een update nodig hebben? Stuur een bericht, dan kijk ik met je mee!

Goeie vraag! Ik doe er alles aan om je binnen 14 dagen deze sterke basis op te sturen die bij jou en je bedrijf past. Heb je hier vragen over? Stuur dan een bericht!

Inge, ik wil weten of je mij kan helpen!