Los elk conflict in rust op en onderneem zorgeloos

Voor ondernemers en bedrijven

Wil je de stress, twijfels en paniek in moeilijke situaties met klanten achter je laten? Dat kan! Los elk conflict zelfverzekerd op met mij naast je, dan onderneem jij met plezier en vertrouwen.

Wat klanten zeggen

Het idee dat zij naast mij staat is rustgevend, want ik kan haar altijd iets vragen. Het is zo fijn om haar nummer als speed dial te hebben wanneer er dingen mis gaan. Dat ik snel kan checken waar ik sta en wat ik moet doen.

Studio Contrast

Wij zijn zeer enthousiast over Inge. Ze is een heel toegankelijk, sociaal persoon. Inge werkt snel, is kundig, denkt echt met je mee, vraagt goed door en is eerlijk. Inge komt altijd haar afspraken na. Een aanrader!

 

Let's Do It Personal Training

Inge is een warme, empathische en kundige juriste. Met haar expertise heeft ze mijn algemene voorwaarden, contracten en meer opgesteld. Ik ben zeer tevreden en ben ontzettend blij met je Inge!

Elodie Blom

Een gevoel van zekerheid

Sterk in je schoenen staan en met vertrouwen ondernemen; dat is wat je wil voelen en uitstralen. Zodat je moeiteloos conflicten oplost, omdat je weet wat je rechten zijn. Je handelt niet meer uit paniek of stress, maar komt juist onwijs krachtig over in je communicatie. Met een ontspannen en rustig gevoel groei je in je onderneming en als persoon.

Zorgeloos een conflict oplossen met mij naast je

Dat is het doel van het juridische abonnement. Ik ken je onderneming en als je ergens tegenaan loopt, sta ik voor je klaar. Zit je plotseling in een ingewikkelde situatie? Je stuurt mij een bericht en weet direct wat je mag doen. Normaal zou je stress krijgen en heb je geen idee wat je rechten zijn. Dat is nu voorbij! Je voelt op elk moment zekerheid en weet wat je mag doen als een klant:

Wil je zorgeloos ondernemen? 

Vertrouwen, rust en zekerheid voor 29,99 per maand

Wil je mij als persoonlijke jurist?

*Abonnement is voor minimaal één jaar, daarna maandelijks opzegbaar

Nog maar 3 stappen naar
rust en zekerheid in elke situatie

Passen we bij elkaar?

In een online gesprek leren we elkaar kennen. Zodat jij zeker weet dat dit bij je past, weet wie ik ben en welke vragen je aan mij kan stellen.

Een krabbel zetten

Een formaliteit, maar wel belangrijk. En super handig als je terug wil lezen wat we afgesproken hebben. Zodat je weet dat ik er voor je ben.

Start bepalen

Wanneer wil je het abonnement in laten gaan? Het liefst gisteren al? Of wil het begin van volgende maand starten? Het kan allemaal, het is maar net waar jij je fijn bij voelt.

Vragen van andere ondernemers

Er is echt geen maximum aantal, het is onbeperkt! Je mag me een bericht sturen op een manier zoals jij dat fijn vindt. Ik geef je advies, zodat jij direct verder kan. 

Dat mag, maar dan reken ik met mijn uurtarief van €125. Met dit abonnement ben je veel goedkoper uit. Al stel je maar één vraag per maand!

De vragen mogen over van alles gaan! Weigert je klant te betalen en weet je niet wat je moet zeggen? Krijg je een boze mail over het eindresultaat en klap je dicht? Loopt je planning uit, omdat je klant te laat feedback aanlevert? Wil je klant annuleren en vraagt hij/zij het geld terug? Stel mij alle vragen die je hebt, en los alles vanuit rust op!

Inge, ik wil weten of je mij kan helpen!