Inge de Kruijf Jurist

Diensten

De Ondernemersbundel

Met enthousiasme ben je aan het ondernemen. Toch voel je onzekerheid omdat je geen algemene voorwaarden hebt. Daardoor ben je in je achterhoofd altijd op je hoede voor niet-betalende klanten, onverwachte annuleringen of conflicten over afspraken. Je bent voorzichtig aan het ondernemen en dat kost bakken met energie. 

Met dit ondernemersbundel voel jij je direct zeker. De algemene voorwaarden, privacyverklaring en website disclaimer geven jou de basis die je nodig hebt. Daardoor voel je de zekerheid diep in je lichaam en onderneem je met vertrouwen. Waardoor je verder kunt bouwen aan je onderneming en groeit als ondernemer en persoon.

Inge de Kruijf jurist

Juridisch abonnement basis

Je geniet van het ondernemen en alles gaat lekker. Totdat een klant de samenwerking stopzet of laat weten dat de resultaten tegenvallen en de factuur niet betaalt. Je raakt in paniek, want je hebt geen flauw idee wat je nu moet doen. Om er vanaf te zijn, laat je de factuur zitten en ga je akkoord met de annulering. Wat ervoor zorgt dat je snel op zoek moet naar nieuwe klanten, anders kom je financieel niet rond.  

Al jouw zorgen zijn opgelost met dit juridische abonnement. Je staat sterk in je schoenen omdat ik voor je klaar sta in onzekere situaties. Stel onbeperkt jouw vragen, want met mijn advies los je moeiteloos conflicten op. Zodat jij met een ontspannen gevoel onderneemt. 

Juridisch abonnement op maat

Als eigenaar van je bedrijf wil je niet bezig zijn met randzaken, omdat dit afleidt van het grotere geheel. Het opstellen en checken van arbeidscontracten laat je liever aan iemand over. Want als je het zelf moet doen met weinig juridische kennis, loop je een groot risico op conflicten met personeel of leveranciers. En als dat gebeurt, kost dat je reputatie, geld of frustratie. 

Dan is persoonlijk juridisch abonnement op maat iets voor jou. Samen kijken we waar jij maandelijks behoefte aan hebt. Je hebt maandelijks iemand achter je staan die ervoor zorgt dat jij zorgeloos onderneemt. Zodat het je geld oplevert, frustratie bespaart en jij je focus terugkrijgt.

Contact

Neem direct contact op