Inge de Kruijf rechtshulp

Juridisch Abonnement

Sterk staan in je onderneming

De paniek en onmacht nemen je over

Alles in jouw bedrijf gaat lekker en dat voelt goed. Maar dan gebeurt het.. Je klant weigert de factuur te betalen en communiceert niet met je. Je bent ten einde raad. En als een opdrachtgever de samenwerking stopt uit ontevredenheid en een vergoeding eist, raak je compleet in paniek en voel je stress.

Na een vermoeiende onderhandeling, betaal je de forse schadevergoeding om er vanaf te zijn. Of laat je de verstuurde factuur maar zitten. Dus je bent bakken onnodige energie kwijt. Het zorgt er allemaal voor dat je onzeker wordt en je plezier in het ondernemen hard achteruit gaat.

Een gevoel van zekerheid

Sterk in je schoenen staan en met vertrouwen ondernemen; dat is wat je wil voelen en uitstralen. Zodat je moeiteloos conflicten oplost, omdat je weet wat je rechten zijn. Je handelt niet meer uit paniek of stress, maar komt juist onwijs krachtig over in je communicatie. Met een ontspannen en rustig gevoel groei jij in je onderneming en als persoon.

De Kruijf Rechtshulp Inge

Een klein tarief zorgt voor een wereld van verschil

Voor 29,99 per maand heb jij iemand naast je staan die je onbeperkt vragen kunt stellen. Zit je in een lastige situatie? Dan geef ik je mijn advies. Daardoor raak je niet meer in de stress en kun je direct handelen. Met de tips en handvatten die ik geef, pas je het makkelijk in de praktijk toe. En elke cel in je lichaam voelt zich zelfverzekerd en sterk.

Testimonials Kruijf Rechtshulp

Testimonials

Deze ondernemers hebben al rust en zekerheid

Inge is goed in wat ze doet en is vrijgevig in haar diensten. Ze neemt alle tijd voor je, is geduldig en staat open voor suggesties. Ze weet waar ze het over heeft. Heel blij met haar als legal support voor mijn business.

Sanne van der Ploeg

Ik heb altijd heel erg fijn contact met Inge. Ik kan haar appen, bellen en mailen, maar krijg altijd snel respons. En ook adviezen waar je echt iets mee kunt. Ik raad De Kruijf Rechtshulp dan ook zeker aan.
De prijs-kwaliteit verhouding is ook goed. Ik zal met elke situatie die ik krijg terugkomen bij Inge.

Melissa Ramautar

Vol (zelf)vertrouwen ondernemen

Het basis juridisch abonnement koop je nu voor 29,99 per maand*

De voordelen voor jou:
Een persoonlijke jurist die voor je klaar staat en jou als prioriteit heeft
Contact op een manier zoals jij dat fijn vindt
Een abonnement is goedkoper dan het uurtarief

Standaard zekerheid, wat je ook meemaakt

*Abonnement voor minimaal één jaar, daarna maandelijks opzegbaar

In 3 stappen

naar rust en vertrouwen.

 

Kennismaken

In een online kennismaking leren we elkaar kennen. Hierna weet je precies wie ik ben, wat je van mij kunt verwachten en wat het abonnement inhoudt.

l

Voorwaarden tekenen

Een formaliteit, maar wel belangrijk. Handig als je terug wil lezen wat we afgesproken hebben.
N

Start bepalen

Wanneer wil je het abonnement in laten gaan? Het liefst gisteren al? Of wil het begin van volgende maand starten?

Aanvragen

Vraag direct het juridisch abonnement aan