Website disclaimer € 49 (excl. btw)

Je website is af en voorzien van prachtige foto’s en passende teksten. Twee weken later zie je tot je grote verbazing dat een concurrent de teksten van jouw website heeft overgenomen! Wat nu?

Een disclaimer beschermt de inhoud van jouw website. De inhoud van jouw website, zoals de teksten en foto’s vallen namelijk onder jouw intellectueel eigendomsrecht en dit mag niet zomaar zonder jouw toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Met een disclaimer op je website informeer je je websitebezoeker over jouw rechten en beperk je je aansprakelijkheid.

Mijn werkwijze

  1. De conceptversie van de disclaimer stuur ik binnen 14 dagen per e-mail. Heb je je disclaimer eerder nodig? Geen probleem, dit kan altijd in overleg.
  2. Correcties of aanpassingen nodig? Dit zit bij de prijs inbegrepen.
  3. Je ontvangt de definitieve versie en kunt nu met een gerust hart ondernemen!
5/5
Super blij met Inge als jurist.
Je hoeft maar te bellen en ze helpt je verder met je juridische vraagstukken. Weet waar ze het over heeft en beantwoordt al je vragen. Algemene voorwaarden, privacybeleid, cookies, disclaimer, samenwerkingsovereenkomst, verwerkingsovereenkomst, aansprakelijkheid en overeenkomst van opdracht. Ze heeft me overal al mee geholpen en in geadviseerd. Super super fijn!!
- Linda
5/5
Ik heb reeds verschillende juridische documenten laten opstellen door Inge (De Kruijf Rechtshulp). Ze belt je eerst op om alles tot in het diepste detail te bespreken. Ze stelt vragen, gaat met je brainstormen en geeft je ook nog suggesties voor als je het niet zeker weet. Ze gaat voor je aan de slag, stuurt je concepten op en als je het er mee eens bent dan krijg je de definitieve documenten. Kort samengevat: ik ben super tevreden met haar service! Mensen die twijfelen, je zult er zeker geen spijt van krijgen! Nogmaals dank Inge.
- Maurice
5/5
Inge is goed in wat ze doet en is vrijgevig in haar diensten. Ze neemt alle tijd voor je, is geduldig en staat open voor suggesties. Ze weet waar ze het over heeft. Heel blij met haar als legal support voor mijn business.
- Sanne

Neem contact op

Heb je hulp nodig? Ben je op zoek naar algemene voorwaarden, een privacyverklaring of een overeenkomst? Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op! Laat een bericht achter via het contactformulier, stuur een e-mail naar dekruijfrechtshulp@outlook.com of neem direct telefonisch contact op via 0654757440.