Diensten & tarieven

Iedere ondernemer heeft een sterke juridische basis nodig. Om dit te realiseren hanteer ik voor alle juridische documenten een vast tarief. En dit tarief is altijd inclusief intakegesprek en eventuele revisies. Zo weet je altijd wat je te wachten staat als het gaat om de kosten. Hieronder een overzicht van mijn diensten en tarieven.

Algemene voorwaarden zijn noodzakelijk voor een sterk juridisch fundament van jouw bedrijf. Je hebt ze nodig om je te beschermen tegen risico’s die het ondernemerschap met zich meebrengen.

 

Op grond van de AVG heeft iedere ondernemer die persoonsgegevens verwerkt, een informatieplicht. Een privacyverklaring is een goede manier om aan deze informatieplicht te voldoen.

Ben je een samenwerking aangegaan, besteed je je loonadministratie uit of werk je met een virtual assistent? Dan heb je een verwerkersovereenkomst nodig.

Een disclaimer beschermt de inhoud van jouw website. De inhoud van jouw website, zoals de teksten en foto’s vallen namelijk onder jouw intellectueel eigendomsrecht en dit mag niet zomaar zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt.

Ben je onlangs een samenwerking aangegaan en wil je de afspraken op papier zetten? Heb je een nieuwe werknemer in dienst en daardoor een arbeidsovereenkomst nodig? Ik help je graag.

Juridische risico’s komen uit onverwachte hoek. Logisch dat je daarop voorbereid wilt zijn. Geen zorgen! Met mijn juridisch abonnement ben je voorzien van deskundig juridisch advies wanneer jij dit nodig hebt.

Heb jij algemene voorwaarden maar weet je niet of deze correct zijn en passend bij jouw bedrijf? Of heb je een overeenkomst ontvangen en wil je deze laten controleren? Laat je juridische documenten reviseren.

Een geschil met je werkgever of huurbaas? Wil een opdrachtgever jouw factuur niet betalen?
Heb je een juridische vraag of juridisch probleem? Ik help je graag.

Neem contact op

Heb je hulp nodig? Ben je op zoek naar algemene voorwaarden of een overeenkomst? Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op! Laat een bericht achter via het contactformulier, stuur een e-mail naar dekruijfrechtshulp@outlook.com of neem direct telefonisch contact op via 0654757440.