Verwerkersovereenkomst € 249,- (excl.)

Als je de verwerking van persoonsgegevens uitbesteedt aan een derde partij ben je verplicht een verwerkersovereenkomst af te sluiten, omdat deze partij ook inzicht krijgt in persoonsgegevens. Ben je een samenwerking aangegaan, besteed je je loonadministratie uit of werk je met een virtual assistent? Dan heb je een verwerkersovereenkomst nodig!

In de verwerkersovereenkomst worden de verantwoordelijkheden bij de verwerking van persoonsgegevens vastgelegd. Hierin leg je vast dat de andere partij de gegevens niet voor eigen doeleinden mag gebruiken.

Let op: heb je geen verwerkersovereenkomst afgesloten, terwijl dit wel verplicht is? Beide partijen kunnen dan een boete verwachten. De AVG wijst namelijk geen specifieke partij aan, waardoor het sluiten van een verwerkersovereenkomst wordt beschouwd als een gezamenlijke verplichting.

Mijn werkwijze

We starten met een gratis intakegesprek. Samen bespreken we de bepalingen van de verwerkersovereenkomst. Welke persoonsgegevens kan de derde partij inzien en met welk doel? Tijdens het intakegesprek is er voldoende ruimte voor jouw vragen. Vervolgens ga ik direct voor je aan de slag.
 
  1. De conceptversie van de verwerkersovereenkomst stuur ik binnen 14 dagen na het intakegesprek per e-mail. Heb je je verwerkersovereenkomst eerder nodig? Geen probleem, dit kan altijd in overleg.
  2. Correcties of aanpassingen nodig? Dit zit bij de prijs inbegrepen.
  3. Je ontvangt de definitieve versie en kan nu met een gerust hart ondernemen!
5/5
Ik heb reeds verschillende juridische documenten laten opstellen door Inge (De Kruijf Rechtshulp). Ze belt je eerst op om alles tot in het diepste detail te bespreken. Ze stelt vragen, gaat met je brainstormen en geeft je ook nog suggesties voor als je het niet zeker weet. Ze gaat voor je aan de slag, stuurt je concepten op en als je het er mee eens bent dan krijg je de definitieve documenten. Kort samengevat: ik ben super tevreden met haar service! Mensen die twijfelen, je zult er zeker geen spijt van krijgen! Nogmaals dank Inge
- Maurice
5/5
Inge denkt met je mee, ontzorgt, en levert snel en goed resultaat. Super tevreden en ik kom graag terug!
- Kim
5/5
Super tevreden over de dienstverlening van de Kruijf Rechtshulp. Inge schakelt snel, is vriendelijk en levert kwaliteit. Ze maakt ingewikkelde zaken eenvoudig en luistert goed naar je wensen.
- Lisanne

Neem contact op

Heb je hulp nodig? Ben je op zoek naar algemene voorwaarden, een privacyverklaring of een overeenkomst? Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op! Laat een bericht achter via het contactformulier, stuur een e-mail naar dekruijfrechtshulp@outlook.com of neem direct telefonisch contact op via 0654757440.