Overeenkomsten op maat € 219- € 249,- (excl.)

Je bent tot een mooie samenwerking gekomen met je wederpartij. Jullie vinden dat de afspraken duidelijk zijn, moet dit dan nog op papier worden gezet? Absoluut! Hoewel een mondelinge overeenkomst net zo rechtsgeldig is als een schriftelijke, loop je bij een mondelinge overeenkomst tegen bewijsproblemen aan. En stel dat de wederpartij een andere voorstelling van zaken heeft? Daarom is het verstandig de afspraken op papier te zetten.

Ik kan jou helpen met:

Mijn werkwijze

We starten met een gratis intakegesprek. Samen bespreken we de inhoud van de overeenkomst. Welke afspraken zijn er gemaakt? Welke risico’s moeten we indammen? Tijdens het intakegesprek is er voldoende ruimte voor jouw vragen. Vervolgens ga ik direct voor je aan de slag.
 
  1. De conceptversie van de overeenkomst stuur ik binnen 14 dagen na het intakegesprek per e-mail. Heb je je overeenkomst eerder nodig? Geen probleem, dit kan altijd in overleg.
  2. Correcties of aanpassingen nodig? Dit zit bij de prijs inbegrepen.
  3. Je ontvangt de definitieve versie en kunt nu met een gerust hart ondernemen!
5/5
Super blij met Inge als jurist.
Je hoeft maar te bellen en ze helpt je verder met je juridische vraagstukken. Weet waar ze het over heeft en beantwoordt al je vragen. Algemene voorwaarden, privacybeleid, cookies, disclaimer, samenwerkingsovereenkomst, verwerkingsovereenkomst, aansprakelijkheid en overeenkomst van opdracht. Ze heeft me overal al mee geholpen en in geadviseerd. Super super fijn!!
- Linda
5/5
Ik heb reeds verschillende juridische documenten laten opstellen door Inge (De Kruijf Rechtshulp). Ze belt je eerst op om alles tot in het diepste detail te bespreken. Ze stelt vragen, gaat met je brainstormen en geeft je ook nog suggesties voor als je het niet zeker weet. Ze gaat voor je aan de slag, stuurt je concepten op en als je het er mee eens bent dan krijg je de definitieve documenten. Kort samengevat: ik ben super tevreden met haar service! Mensen die twijfelen, je zult er zeker geen spijt van krijgen! Nogmaals dank Inge
- Maurice
5/5
Inge is goed in wat ze doet en is vrijgevig in haar diensten. Ze neemt alle tijd voor je, is geduldig en staat open voor suggesties. Ze weet waar ze het over heeft. Heel blij met haar als legal support voor mijn business.
- Sanne

Neem contact op

Heb je hulp nodig? Ben je op zoek naar algemene voorwaarden, een privacyverklaring of een overeenkomst? Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op! Laat een bericht achter via het contactformulier, stuur een e-mail naar dekruijfrechtshulp@outlook.com of neem direct telefonisch contact op via 0654757440.