Juridische checks

Algemene voorwaarden zijn essentieel voor een sterke juridische basis. Des te belangrijker dat jouw algemene voorwaarden correct zijn en passend bij jouw bedrijf. Heb jij je algemene voorwaarden klakkeloos overgenomen van een ander bedrijf? Niet verstandig. Je werkt namelijk nooit precies op dezelfde manier. En zo ben je nooit volledig beschermd.

Twijfel jij of jouw algemene voorwaarden je goed beschermen? Of zijn jouw algemene voorwaarden niet up to date? Heb je een privacyverklaring maar weet je niet of deze voldoet aan de eisen van de AVG? Of heb je een overeenkomst ontvangen en wil je deze laten controleren? Ik help je graag!

Voor het reviseren van juridische documenten hanteer ik een gereduceerd tarief. Ik lees de documenten door, bespreek samen met jou de verbeterpunten en pas vervolgens het document aan, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

Algemene voorwaarden € 149,- (excl.)

Privacy- en cookieverklaring € 69,- (excl.)

Overige overeenkomsten € 149,- (excl.)

Mijn werkwijze

We starten met een gratis intakegesprek. Samen bespreken we de inhoud van bijvoorbeeld jouw algemene voorwaarden, privacyverklaring of overeenkomst. Vervolgens ga ik direct voor je aan de slag met het reviseren!

  1. De conceptversies van juridische documenten stuur ik binnen 14 dagen per e-mail. Heb je de documenten eerder nodig? Geen probleem, dit kan altijd in overleg.
  2. Correcties of aanpassingen nodig? Dit zit bij de prijs inbegrepen.
  3. Je ontvangt de definitieve versie en kunt nu met een gerust hart ondernemen!
5/5
Heel fijn geholpen door Inge! Ze reageert super snel en levert vakkundig werk. Inge heeft voor mij m'n algemene voorwaarden nagekeken en verbeterd. Dingen die mij niet duidelijk waren legt ze heel duidelijk uit zodat je het wel snapt. Echt een aanrader!
- Lisa
5/5
Kort geleden was ik gevallen voor een verkooppraatje waarbij ik overhaast had getekend zonder goede inzage van voorwaarden. Mijn gevoel gaf aan dat ik om de tuin was geleid en niets was minder waar. Inge heeft in zeer korte tijd voor mij uitgepluisd wat mijn opties waren. Zij bood een luisterend oor en heeft mij bijgestaan met goed advies. Inge de Kruijf is oprecht, professioneel en maakt het juridische aspect begrijpelijk door haar duidelijke uitleg. Inge is een topper!
- Nicole
5/5
De Kruijf Rechtshulp heeft mij ontzettend snel geholpen. Inge stond open voor aanvullende vragen te beantwoorden en ook hierin was het antwoord erg snel en ook direct helder. Ik ben ontzettend blij dat ik voor Inge haar hulp heb gekozen en raad haar dan ook zeker aan!
- Manon

Neem contact op

Heb je hulp nodig? Wil je graag je algemene voorwaarden, privacyverklaring of overeenkomst laten reviseren? Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op! Laat een bericht achter via het contactformulier, stuur een e-mail naar dekruijfrechtshulp@outlook.com of neem direct telefonisch contact op via 0654757440.