Juridisch advies en juridische procedures
uurtarief voor particulier € 85,00 (incl.)
uurtarief voor bedrijven € 90,00 (excl.)

Een geschil met je werkgever of huurbaas? Wil een opdrachtgever jouw factuur niet betalen? Heb je een juridische vraag of juridisch probleem? Wil je een zaak aan me voorleggen of weten wat ik voor je kan betekenen? Ik help je graag!

Je kunt bij mij terecht voor de volgende rechtsgebieden:

Mijn werkwijze

We starten met een gratis intakegesprek. Samen bespreken we jouw vraag of probleem en wordt de beste aanpak bepaald. Vervolgens ga ik direct voor je aan de slag. 

Ik neem jouw juridisch vraagstuk uit handen en houd je op de hoogte van iedere uitkomst of vordering in jouw procedure. Samen komen we tot de beste oplossing voor jouw zaak.

5/5
Eerlijk – snel & Fantastische service zijn de kenmerken van De Kruijf Rechtshulp. Inge heeft mij bijgestaan bij een zakelijk conflict en me zo goed begeleid hierin. Haar adviezen waren in duidelijke taal & haar manier van werken voor mij als “leek” in de juridische wereld erg duidelijk! Wat ook erg fijn was, is de snelheid van reageren. Je voelt je soms machteloos, maar na 1 gesprek of mailcontact was dat gevoel meteen weg & voelde je je weer sterk staan! Ik raad De Kruijf Rechtshulp met volle 100% overtuiging aan.
- Stephanie
5/5
Inge heeft ons naar volle tevredenheid geholpen bij een juridisch geschil met onze ex-verhuurder. Inge is heel transparant in contact, overlegt over alle actie die ze onderneemt en heeft ons laten meedenken. De adviezen die ze geeft zijn helder en makkelijk te begrijpen voor mensen die niet zo thuis zijn in de juridische taal (zoals ik). Inge doet er alles aan om de onderste steen boven te krijgen. Heb je juridische hulp nodig dan is De Kruijf Rechtshulp absoluut een aanrader. Bedankt Inge
- Cynthia
5/5
Als ZZP-er had ik tweedehands bij een bedrijf iets aangekocht wat uiteindelijk toch niet bleek te werken. Ik baalde enorm gezien het om een voor mij groot bedrag ging. Het contact wat ik zelf met het bedrijf had gezocht, verliep erg traag en zogenaamde beloftes werden steeds niet nagekomen. Inge heeft mij echt alles uit handen genomen, en nam tussendoor steeds contact op over de status. Ook was haar contract erg duidelijk en snel zonder de ingewikkelde juridische taal. Wat mij in een paar maanden niet is gelukt, is haar in nog geen 2 weken gelukt. En ze heeft het voor elkaar gekregen wat ik nooit meer durfde te hopen! Bovenal heeft ze mij met dit alles enorm veel zorgen en stress uit handen genomen. Ik zal haar dan ook aan iedereen die juridische hulp zoekt aanbevelen!
- Nancy

Neem contact op

Heb je hulp nodig? Heb je een vraag of wil je graag een zaak aan mij voorleggen? Neem dan vrijblijvend contact op! Laat een bericht achter via het contactformulier, stuur een e-mail naar dekruijfrechtshulp@outlook.com of neem direct telefonisch contact op via 0654757440.