Juridisch abonnement op maat vanaf € 14,99 (excl.) per maand

Juridische risico’s komen uit onverwachte hoek. Logisch dat je daarop voorbereid wilt zijn. En ook logisch dat je niet voor onverwachte kosten wilt komen te staan. Wil je verzekerd zijn van betaalbaar juridisch advies wanneer jij dit nodig hebt? Dan is het juridisch abonnement echt iets voor jou!
 

Met mijn juridisch abonnement heb je altijd een jurist aan je zijde, waaraan jij onbeperkt je juridische vragen kan stellen. Een jurist die adviseert en met je meedenkt. En je ontvangt meer! Heb je nog geen algemene voorwaarden, privacyverklaring, disclaimer of verwerkersovereenkomst? Of ben je net een samenwerking aangegaan en heb je hiervoor een overeenkomst nodig? Goed nieuws! Met dit abonnement ontvang je maar liefst 20% korting op alle juridische documenten!

Dit is hét abonnement voor iedere ondernemer! 

Hét abonnement voor iedere ondernemer!

5/5
Ik heb altijd heel erg fijn contact met Inge. Ik kan haar appen, bellen en mailen, maar krijg altijd snel respons. En ook adviezen waar je echt iets mee kunt. Ik raad De Kruijf Rechtshulp dan ook zeker aan. De prijs-kwaliteit verhouding is ook goed.
Ik zal met elke situatie die ik krijg terugkomen bij Inge
- Melissa
5/5
Zeer snel en adequaat geholpen. Professioneel en legt het uit in gewone taal (wat ik zelf heel fijn vond). Ik vond het contact oprecht en vriendelijk. Dank je wel voor de goede oplossing en het meedenken.
- Joyce
5/5
Inge heeft me onwijs geholpen met een vertrouwelijke vraag, waar ze een duidelijk, vraagomvattend antwoord op had. Binnen 5 minuten wist ik waar ik aan toe was.
- Anoniem

Neem contact op

Wil jij graag gebruik maken van het juridisch abonnement? Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen over het juridisch abonnement? Neem dan vrijblijvend contact op! Laat een bericht achter via het contactformulier, stuur een e-mail naar dekruijfrechtshulp@outlook.com of neem direct telefonisch contact op via 0654757440.