Algemene voorwaarden passend bij jouw bedrijf € 249,- (excl.)

Algemene voorwaarden zijn noodzakelijk voor een sterk juridisch fundament van jouw bedrijf. Je hebt ze nodig om je te beschermen tegen risico’s die het ondernemerschap met zich meebrengen. Het zijn de spelregels waar klanten zich aan moeten houden. Ze scheppen duidelijkheid over de rechten en plichten van partijen en zorgen ervoor dat geschillen worden voorkomen. Ook voorkom je met algemene voorwaarden dat bepaalde algemene zaken steeds opnieuw moeten worden overeengekomen.

Mijn werkwijze

We starten met een gratis intakegesprek. Samen bespreken we de bepalingen van de algemene voorwaarden, jouw werkwijze en aanbod, zodat jouw algemene voorwaarden op maat kunnen worden gemaakt, passend bij jouw bedrijf. Tijdens het intakegesprek is er voldoende ruimte voor jouw vragen. Vervolgens ga ik direct voor je aan de slag.
 
  1. De conceptversie van de algemene voorwaarden stuur ik binnen 14 dagen na het intakegesprek per e-mail. Heb je jouw algemene voorwaarden eerder nodig? Geen probleem, dit kan altijd in overleg.
  2. Correcties of aanpassingen nodig? Dit zit bij de prijs inbegrepen.
  3. Je ontvangt de definitieve versie en kan nu met een gerust hart ondernemen!
5/5
Ik kwam bij Inge terecht omdat ik algemene voorwaarden nodig had voor mijn videobureau. Voor mij is het heel belangrijk dat deze voorwaarden goed opgeschreven zijn, zodat het voor mijn klanten duidelijk is wat de afspraken zijn. Inge heeft kritisch en secuur meegedacht over wat er nodig was voor mijn specifieke bedrijfstak. Het telefonische contact verliep erg prettig en ook op mailtjes reageerde ze erg snel en adequaat. Binnen een week had ze mijn algemene voorwaarden opgesteld, die ik zodoende kon meesturen met een nieuwe opdracht. Ik zou haar absoluut aanraden en ik ga haar zeker vaker inhuren voor juridische vragen.
- Anoniem
5/5
Heel fijn geholpen door Inge! Ze reageert super snel en levert vakkundig werk. Inge heeft voor mij m'n algemene voorwaarden nagekeken en verbeterd. Dingen die mij niet duidelijk waren legt ze heel duidelijk uit zodat je het wel snapt. Echt een aanrader!
- Lisa
5/5
Na een oproep in een facebookgroep over het opstellen van mijn algemene voorwaarden kwam er al snel een reactie van Inge. Zelfs in het weekend was ze bereid mij telefonisch verder te helpen. Haar uitleg was duidelijk en helder, geen vraag was te gek en ze was elke keer beschikbaar wanneer ik tussendoor vragen had. Dankzij haar snelle, flexibele en fijne service heb ik nu als resultaat twee documenten (algemene voorwaarden en privacy voorwaarden) waar ik met trots gebruik van maak voor mijn eigen gebruik.
- Nico

Neem contact op

Heb je hulp nodig? Ben je op zoek naar algemene voorwaarden, een privacyverklaring of een overeenkomst? Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op! Laat een bericht achter via het contactformulier, stuur een e-mail naar dekruijfrechtshulp@outlook.com of neem direct telefonisch contact op via 0654757440.